Головна Новини Спорт зимові види спорту Легендарний хокеїст Фетісов здивований тим, що у зірки НХЛ Малкіна виявилося американське громадянство
commentss НОВИНИ Всі новини

Легендарний хокеїст Фетісов здивований тим, що у зірки НХЛ Малкіна виявилося американське громадянство

В'ячеслав Фетісов поділився думкою щодо того, що у нападаючого "Піттсбург Пінгвінз" Євгена Малкіна є американський паспорт

29 жовтня 2019, 13:32 comments2259
Поділіться публікацією:
Легендарний хокеїст Фетісов здивований тим, що у зірки НХЛ Малкіна виявилося американське громадянство

Дворазовий олімпійський чемпіон, заслужений тренер Росії і член Державної Думи В'ячеслав Фетісов прокоментував новину, що у форварда "Піттсбург Пінгвінз" і збірної Росії Євгена Малкіна є американське громадянство.

"Для ігор це точно не потрібно. Я б ніколи собі не дозволив брати американське громадянство. Я не знаю, як до цього ставитися", — передає слова хокейної легенди НСН (Національна служба новин — прим.).

Нападник "Піттсбург Пінгвінз" Євген Малкін повідав про американське громадянство. І з яких мотивів він його отримав.

"У моєї дитини американський паспорт. Можливо, він піде в школу. США — мій другий дім. Я тут 13 років. Моя дружина тут. Мені не подобається, коли США борються проти Росії. У нас в Росії є свої закони, згідно з якими можна мати два паспорти, і в цьому немає нічого поганого. Не переживаю щодо цього. У моєї дитини два паспорти", — цитує Малкіна Triblive.

Раніше юрист Дмитро Мачихин, займався юридичною підтримкою бізнес-проекту нападаючого "Піттсбурга", розповів про наявність американського громадянства у російського хокеїста. Нагадаємо, Малкін входить в громадський рух Putin Team, створене капітаном "Вашингтон Кепіталз" Олександром Овечкіним.

Як повідомляло видання "Коментарі", російський хокеїст зазнав тривалої дискваліфікації через вживання допінгу.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!