Головна Новини Спорт зимові види спорту Зірка НХЛ Малкін найняв юриста, щоб розібратися в бізнес вкладеннях
commentss НОВИНИ Всі новини

Зірка НХЛ Малкін найняв юриста, щоб розібратися в бізнес вкладеннях

Про це стало відомо завдяки агенту російського хокеїста, який тривалий час виступає за океаном

1 листопада 2019, 14:21 comments1347
Поділіться публікацією:
Зірка НХЛ Малкін найняв юриста, щоб розібратися в бізнес вкладеннях

Хокейний агент Джей Пі Беррі, який представляє інтереси форварда "Піттсбург Пінгвінз" Євгена Малкіна в Північній Америці, заявив, що російський нападник найняв юриста, щоб той розібрався, яким чином ім'я росіянина виявилося пов'язано з блокчейн-бізнесом.

"Це розбірки двох бізнес-партнерів, і Джино повинен зрозуміти, що сталося. Юрист вникне в ситуацію, вивчить усі документи і розбереться, що сталося з компанією", — наводить слова Беррі TSN.

За словами Беррі, 33-річний хокеїст вклав близько $ 2 млн в стартап по виробництву лінії одягу, якою керував його давній друг. Пізніше компанія почала продавати одяг в інтернеті, але, як говорить агент, Малкін не знав, що бізнес був пов'язаний з криптовалютой.

Раніше форвард "Піттсбург Пінгвінз" Євген Малкін прокоментував інформацію про можливих юридичних проблеми з-за своїх вкладень в блокчейн-стартап.

"Ні, забудьте про це. Дурниця. Знаєте, мені все це не подобається. Я не хочу говорити про це прямо зараз. Я знаю, що є гарним хлопцем. Не знаю, що сказати з цього приводу. Все, що сталося, трохи схоже на божевільне ранок. Але знаю, що для мене в цьому немає нічого поганого", — цитує Малкіна Triblive.

Нагадаємо, що юрист Дмитро Мачихин, займався юридичною підтримкою бізнес-проекту нападаючого "Піттсбурга", розповів про наявність американського громадянства у російського хокеїста. Нагадаємо, Малкін входить в громадський рух Putin Team, створене капітаном "Вашингтон Кепіталз" Олександром Овечкіним. Євгену довелося пояснити, навіщо він отримав американський паспорт.

Як повідомляло видання "Коментарі", легендарний хокеїст Фетісов у подиві від американського громадянства Євгена Малкіна.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: http://www.tsn.ca/
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!