Головна Новини Спорт зимові види спорту Ветеран НХЛ заявив, що використання наркотиків гравцями – секрет, який знають усі
commentss НОВИНИ Всі новини

Ветеран НХЛ заявив, що використання наркотиків гравцями – секрет, який знають усі

Спортивне видання «Атлетик» провело масштабне дослідження, в ході якого були анонімно опитані гравці і тренери ліги

6 листопада 2019, 23:25 comments1795
Поділіться публікацією:
Ветеран НХЛ заявив, що використання наркотиків гравцями – секрет, який знають усі

Видання The Athletic провів масштабний анонімне опитування серед гравців і тренерів про зростаючої популярності наркотиків в лізі.

Як повідомляється, переважна кількість опитаних заявили, що тенденції стали серйозно змінюватися в порівнянні з минулими роками. Легкі наркотики і раніше використовуються часто, але все частіше гравці перемикають свою увагу на більш "жорсткі" речовини. Також викликає занепокоєння той факт, що хокеїсти тепер розслабляються не пивом, а наркотиками.

"Постійне використання наркотиків гравцями НХЛ — один із секретів, який знають всі", — заявив один з ветеранів ліги.

Нагадаємо, нападаючий збірної Росії і "Вашингтон Кепіталз" Євген Кузнєцов отримав дискваліфікацію від ІІХФ строком на чотири роки після виявлення кокаїну в його допінг-пробі. НХЛ дала більш м'яке покарання — три матчі дискваліфікації.

Раніше стало відомо, що зоряний гравець "Піттсбург Пінгвінз" Євген Малкін має американське громадянство. Нагадаємо, Малкін входить в громадський рух Putin Team, створене капітаном "Вашингтон Кепіталз" Олександром Овечкіним. Євгену довелося пояснити, навіщо він отримав американський паспорт.

"Американський паспорт можна вважати документом, який дозволяє мені і моїй родині справлятися з усіма труднощами, що виникають при роботі, соціальних і побутових питаннях в іншій країні, де я проводжу більше дев'яти місяців у році", — розповів хокеїст.

Як повідомляло видання "Коментарі", російського хокеїста, який виступає в НХЛ дискваліфікували на тривалий період.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://theathletic.com/
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!