Головна Новини Зірки Королевські особи Колишня дівчина принца Гаррі покінчила життя самогубством
commentss НОВИНИ Всі новини

Колишня дівчина принца Гаррі покінчила життя самогубством

Колишню кохану принца Гаррі Керолайн Флек знайшли мертвою у власній квартирі

17 лютого 2020, 08:32 comments16996
Поділіться публікацією:








Колишня дівчина принца Гаррі покінчила життя самогубством

Відома британська телеведуча Кароліна Флек, яка зустрічалася з принцом Гаррі, покінчила з життям самогубством. Жінку знайшли мертвою у її лондонській квартирі. Про це повідомляє The Sun.

У березні суд повинен був винести 41-річній Флек вирок. Її підозрювали в нанесенні тілесних ушкоджень своєму 27-річному хлопцеві. Проте всі звинувачення дівчина заперечувала.

Через скандал телеведучу звільнили з телеканалу ITV. Після цього Флек зайняла посаду ведучої реаліті-шоу про пластичної хірургії.


Як відомо, стосунки з принцом Гаррі в Флек зав'язалися в 2009 році. Пара познайомилася через спільних друзів, після чого почали зустрічатися.

Після того, як ЗМІ почали активно публікувати інформацію про їхні стосунки, пара розлучилася. 

Як повідомляло видання "Коментарі", Керолайн Луїза Флек відома як ведуча на англійському телебаченні і радіо. Вона почала свою кар'єру в якості актриси, знявшись у 2002 році в Bo 'Selecta!. Жінці дісталася головна роль. Популярність Флек зросла після участь у різних шоу "Я знаменитість. Витягни мене звідси!", "ЗАРАЗ!" і Xtra Factor.

Флек покинула проект "Острів Любові" в грудні 2019 року після того, як її заарештували за напад на свого хлопця. Жінка загинула за три тижні до початку судового процесу.

Нагадаємо, принц довго не міг зустріти свою єдину: до Меган у нього було безліч романів, але ні одній дівчині він так і не зробив пропозиції руки і серця. У шкільні часи він зустрічався з Челсі Дейві, потім була актриса і танцівниця Крессида Бонж, потім блондинка з групи Saturdays Моллі Кінг, ще одна блондинка — модель Флоренс Бруднелл-Брюс. Також він зустрічався з норвезької співачкою Камілою Ромстранд.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Новини партнерів


Новини

Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!