Головна Новини Зірки персона Брежнєва знялася топлес
commentss НОВИНИ Всі новини

Брежнєва знялася топлес

Співачка показала нові фото для журналу

21 серпня 2019, 02:30 comments1997
Поділіться публікацією:
Брежнєва знялася топлес

Віра Брежнєва показала в Instagram спокусливе фото. Співачка сфотографировлась в капронових панчохах і туфлях-човниках на високому каблуці шпильці. При цьому українська співачка без бюстгальтера.

На знімку, зробленому в рамках фотосесії для журналу Vogue, дружина продюсера Костянтина Меладзе присіла, трохи відсунувши одну ногу і склавши руки між ногами так, щоб закрити груди. На талії Віри видно чорна смужка — гумка панчіх.

Брежнєва розповіла, що нещодавно Меладзе надіслав одне його фото з підписом: "Це фото треба послати в космос. Щоб інопланетяни відразу полюбили людей..."

"Після таких слів я дійсно відчуваю себе найгарнішою на світі, і не важливо, є у мене зморшки чи ні", — підкреслила Віра.

Як повідомляло видання "Коментарі", популярна співачка і актриса Віра Брежнєва показала себе в образі русалки. Відповідну фотографію вона опублікувала у себе на персональній сторінці в Instagram.

Віра Брежнєва поділилася зі своїми шанувальниками незвичайній фотографією, на якій співачка сидить на причалі в дивовижному плаття, яке перетворює її в русалку. У коментарях до фото співачка написала, що необхідно радіти кожному моменту життя. Стрази, які мерехтіли на ногах Віри, надали знімку потрібну атмосферу й образ вийшов досить схожим.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://comments.ua/
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!