Головна Новини Зірки персона Олена Зеленська вперше склала компанію першим леді на обіді в ООН
commentss НОВИНИ Всі новини

Олена Зеленська вперше склала компанію першим леді на обіді в ООН

Українська перша леді описала свої враження в Instagram

25 вересня 2019, 15:55 comments4209
Поділіться публікацією:
Олена Зеленська вперше склала компанію першим леді на обіді в ООН

Перша леді України і, відповідно, дружина президента Володимира Зеленського Олена вперше взяла участь в щорічному званому обіді ООН Fashion 4 Development. Про це вона розповіла в своєму Instagram.

"Отримала можливість взяти участь в щорічному обіді перших леді Fashion 4 Development на підтримку Цілей розвитку тисячоліття ООН і приєднатися до вшанування представників індустрії моди за їх внесок в досягнення глобальних Цілей сталого розвитку", — написала Олена Зеленська.

vnkxiZvlgKiu1_1nPbgW0kmhn.png

Відзначимо, щорічний обід Fashion 4 Development проводять під час тижня Генеральної Асамблеї ООН в Нью-Йорку, щоб відзначити співпрацю між дипломатією і модою. Перші леді, посли ООН і високопоставлені особи з усього світу збираються, щоб вшанувати номінантів на нагороди — так званих "агентів змін", за їх гуманітарну роботу.

Нагадаємо, під час поточної Генасамблеї в Нью-Йорку стався недовгий розмова українського гаранта Володимира Зеленського з главою МЗС Росії Сергієм Лавровим. Про що йшла мова між двома політиками сьогодні портал "Коментарі" повідомив подробиці.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!