Головна Новини Зірки персона 125 на двох: подружжя Майкл Дуглас і Кетрін Зета-Джонс відзначають ювілеї
commentss НОВИНИ Всі новини

125 на двох: подружжя Майкл Дуглас і Кетрін Зета-Джонс відзначають ювілеї

Актори разом пройшли через безліч випробувань

25 вересня 2019, 17:50 comments2694
Поділіться публікацією:
125 на двох: подружжя Майкл Дуглас і Кетрін Зета-Джонс відзначають ювілеї

Сьогодні, 25 вересня, одна з найкрасивіших і знаменитих пар Голлівуду святкує подвійний день народження. У цьому році обоє відзначають ювілей: Майклу виповнюється 75 років, а Кетрін — 50 років.

За роки шлюбу пара пережила безліч випробувань: лікування Майкла від онкологічного захворювання, біполярний розлад Кетрін, і спроба розлучення. Але разом вони змогли подолати всі негаразди і хвороби та зберегли пристрасть у стосунках.

Відомо, що зіркове подружжя не влаштовує гучних вечірок на свій день народження, це свято вони воліють проводити в колі сім'ї, родичів та близьких друзів.

Майкл Дуглас і Кетрін Зета-Джонс виховують двох дітей: 16-річну дочку Керіс та 19-річного сина Ділана.

До речі, донька знаменитих акторів вже встигла спробувати себе в якості моделі. Що стосується їх старшого сина, шанувальники вважають, що він росте копією свого батька.

В одному з інтерв'ю, Майк Дуглас розповів про свою першу зустріч з Кетрін, яка сталася в 1988 році. Молода актриса представляла в Довіллі свій новий фільм "Маска Зорро", в якому зіграла головну роль разом з Антоніо Бандерасом. Дуглас заявив, що це була любов з першого погляду, в ній він відразу побачив матір своїх майбутніх дітей.Раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що голлівудська актриса Кетрін Зета-Джонс з'явилася на публіці в українській вишиванці.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!