Головна Новини Зірки персона Олена Зеленська розповіла, що робить її щасливою
commentss НОВИНИ Всі новини

Олена Зеленська розповіла, що робить її щасливою

Перша леді України розповіла про свою роль дружини президента

26 вересня 2019, 12:44 comments3284
Поділіться публікацією:
Олена Зеленська розповіла, що робить її щасливою

Дружина президента України Олена Зеленська розповіла про власний рецепт щастя і як їй бути в ролі першої леді країни. Цим вона поділилася на форумі в рамках 16-ї щорічної зустрічі Ялтинської європейської стратегії (YES), яка пройшла в Києві, повідомляється на сайті глави держави.

"Я Олена Зеленська. Мені 41 рік, у мене двоє дітей, улюблена робота, а також чоловік, який дуже любить сюрпризи ... Повинна відразу зізнатися, що дуже хвилююся. Тому що сьогодні моя прем'єра — це моє перший публічний виступ в ролі дружини Президента ", — представила себе спікер.

Основною темою форуму полягала визначення індивідуального щастя і шляхи для його досягнення. Перша леді України поділилася своїм особистим секретом в цій області.

"Що особисто для мене щастя? Це мати можливість мріяти і відразу ж втілювати свої мрії", — позначила вона.

Зеленська також згадала слова британського письменника і політика Бенджамина Дізраелі про те, що дії не завжди приносять щастя, але не буває щастя без дії.

На думку дружини українського гаранта, щастя країни складається з маленьких особистих "щасть" окремої людини. Саме тому необхідно виробити свій рецепт щасливого життя і втілити його.

Нагадаємо, вчора Олена Зеленська вперше взяла участь в традиційному обіді перших леді на 74-й сесії Генасамблеї ООН, яка в ці дні проходить в Нью-Йорку, США.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!