Олена Зеленська розповіла, що робить її щасливою

Перша леді України розповіла про свою роль дружини президента

Дружина президента України Олена Зеленська розповіла про власний рецепт щастя і як їй бути в ролі першої леді країни. Цим вона поділилася на форумі в рамках 16-ї щорічної зустрічі Ялтинської європейської стратегії (YES), яка пройшла в Києві, повідомляється на сайті глави держави.

"Я Олена Зеленська. Мені 41 рік, у мене двоє дітей, улюблена робота, а також чоловік, який дуже любить сюрпризи ... Повинна відразу зізнатися, що дуже хвилююся. Тому що сьогодні моя прем'єра - це моє перший публічний виступ в ролі дружини Президента ", - представила себе спікер.

Основною темою форуму полягала визначення індивідуального щастя і шляхи для його досягнення. Перша леді України поділилася своїм особистим секретом в цій області.

"Що особисто для мене щастя? Це мати можливість мріяти і відразу ж втілювати свої мрії", - позначила вона.

Зеленська також згадала слова британського письменника і політика Бенджамина Дізраелі про те, що дії не завжди приносять щастя, але не буває щастя без дії.

На думку дружини українського гаранта, щастя країни складається з маленьких особистих "щасть" окремої людини. Саме тому необхідно виробити свій рецепт щасливого життя і втілити його.

Нагадаємо, вчора Олена Зеленська вперше взяла участь в традиційному обіді перших леді на 74-й сесії Генасамблеї ООН, яка в ці дні проходить в Нью-Йорку, США.