Головна Новини Зірки персона Еко-активістка Грета Тунберг отримала електрокар від Шварценеггера
commentss НОВИНИ Всі новини

Еко-активістка Грета Тунберг отримала електрокар від Шварценеггера

Автомобіль дівчині надали для зручного пересування по Америці

30 вересня 2019, 15:45 comments3278
Поділіться публікацією:
Еко-активістка Грета Тунберг отримала електрокар від Шварценеггера

Відомий голлівудський актор і політик Арнольд Шварценеггер подарував 16-річній еко-активістці Греті Тунберг електромобіль Tesla Model 3.

Представник Шварценеггера розповів, що раніше актор вже спілкувався з Тунберг і попросив її звертатися до нього, якщо їй буде потрібна якась допомога з організації поїздок по Західній Америці. Тепер же активістка може спокійно пересуватися на електромобілі як в США, так і в Канаді.

Як тільки з'явилися повідомлення про те, що Шварценеггер подарував Тунберг електромобіль, його фанати почали думати, яку ж саме машину він презентував. Багато хто говорив про те, що актор віддав активістці свій улюблений електричний Hummer, який проектували спеціально для нього.

Нагадаємо, 16-річна активістка із Швеції Грета Тунберг раніше виступила з промовою на саміті ООН з клімату, де звинуватила світових лідерів у зраді нового покоління. На думку активістки, планета потерпає від руйнування екосистем і знаходиться на порозі масового вимирання.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що звернення еко-активістки Грети Тунберг до представників ООН перетворили в несамовиту метал-пісню.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!