Головна Новини Зірки персона Анджеліна Джолі зізналася, що Пітт змусив її вийти заміж
commentss НОВИНИ Всі новини

Анджеліна Джолі зізналася, що Пітт змусив її вийти заміж

Актрису, за її словами, цілком влаштовував цивільний шлюб

3 жовтня 2019, 16:50 comments2646
Поділіться публікацією:
Анджеліна Джолі зізналася, що Пітт змусив її вийти заміж

44-річна голлівудська актриса Анджеліна Джолі зізналася, що не збиралася виходити заміж за Бреда Пітта, проте він наполіг на узаконенні відносин.

Актори познайомилася в 2005 році на зйомках фільму "Містер і місіс Сміт", де вони зіграли подружню пару, яка пройшла через безліч випробувань. Як і в кіно, Джолі та Пітт палко покохали один одного, незабаром оголосили про свої заручини, і в 2014 році зіграли весілля, але хеппі-енду так і не сталося.

Нещодавно Анджеліна Джолі зізналася, що не хотіла виходити заміж за Бреда Пітта, її цілком влаштовувало життя в цивільному шлюбі. Однак, її обранець чинив тиск і практично змусив її піти з ним під вінець.

Раніше Пітт заявляв, що вирішив зіграти весілля з Джолі, так як на цьому наполягали їх шестеро дітей.

Відомо, що зіркова пара благополучно прожила разом 10 років, а в 2016 році актриса подала на розлучення, чим сильно засмутила армію своїх прихильників, які вважали їх шлюб ідеальним. Пристрасті навколо екс-подружжя не вщухають досі, у ЗМІ часто з'являються повідомлення про можливе примирення акторів.

Однак, Анджеліна Джолі заявила, що розлучення стало для неї важким випробуванням і вона більше не хоче пов'язувати себе узами шлюбу.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що голлівудська актриса Анджеліна Джолі задумалася про усиновлення дитини сьомого.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!