Головна Новини Зірки персона Екс-«Віагра» шокувала фанатів різкою зміною іміджу
commentss НОВИНИ Всі новини

Екс-«Віагра» шокувала фанатів різкою зміною іміджу

Шанувальники розкритикували співачку за новий образ

4 жовтня 2019, 11:20 comments1910
Поділіться публікацією:
Екс-«Віагра» шокувала фанатів різкою зміною іміджу

Українська співачка, колишня солістка гурту "Віагра" Анна Сєдакова зважилася на зміну іміджу і похвалилася на своїй сторінці в Instagram новою зачіскою.

Ефектна брюнетка з довгим волоссям і пишними формами, мабуть, втомилася від свого звичного образу, тому обстригла кучері та пофарбувала волосся в темний колір. У соціальній мережі вона опублікувала серію знімків в новому амплуа і попросила прихильників вибрати найкращий кадр.

Проте, думки фанатів з приводу нової зачіски Анни Седакової розділились. Одні фолловери стверджують, що співачка виглядає ефектно і красиво в будь-якому образі, а інші розкритикували таке сміливе рішення Анни, припустивши, що тепер вона виглядає набагато старше.

GWeosaJcSdezk9cUkKTTo78sZ.png

Нагадаємо, нещодавно Анна Седакова прикрасила обкладинку свіжого номера "Playboy", сполохавши мережу знімками в латексі і без білизни.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що українська співачка і ведуча популярного шоу "Орел і Решка. Морський сезон" здивувала шанувальників новою і яскравою зовнішністю.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!