Головна Новини Зірки персона Сінді Кроуфорд викликала захват знімком без макіяжу
commentss НОВИНИ Всі новини

Сінді Кроуфорд викликала захват знімком без макіяжу

Супермодель 90-х показала улюблену б'юті-процедуру

7 жовтня 2019, 12:30 comments2217
Поділіться публікацією:
Сінді Кроуфорд викликала захват знімком без макіяжу

53-річна американська модель і актриса Сінді Кроуфорд розкрила секрет, який допомагає їй завжди виглядати бездоганно. На своїй сторінці в Instagram зірка опублікувала фотографію, де сидить у власній сауні без грама макіяжу.

Як виявилося, підтримувати свою шкіру в тонусі Сінді Кроуфорд допомагають не тільки дорогі beauty-процедури і брендова косметика, але і регулярне відвідування сауни.

Зірка зізналася, що любить виконувати такий beauty-ритуал з ранку, він допомагає не тільки розслабитися, але і запобігає появі зморшок на обличчі, а також позбавляє від токсинів.

XS2b_f6FdVNQHKDD3hvWhIJW-.png

Сінді Кроуфорд ретельно стежить за своєю зовнішністю та фігурою, вона справжній фанат здорового харчування. Знаменитість повністю виключила зі свого раціону солодощі, каву та жирну їжу, тому що надає перевагу свіжим овочам, фруктам та вітамінним смузі.

Відомо, що супермодель нещодавно повернулася з Паризького тижня моди, де разом з чоловіком підтримувала 18-річну дочку Кайю Гербер, яка взяла участь у ряді сезонних показів.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що колишня солістка гурту "Віагра" Анна Сєдакова шокувала шанувальників різкою зміною іміджу.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: Комментарии
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!