Головна Новини Зірки персона "Заворотнюк жива!": актрису виписали з московської клініки
commentss НОВИНИ Всі новини

"Заворотнюк жива!": актрису виписали з московської клініки

Раніше наша редакція "розігнала" фейк про її смерті: приносимо вибачення

8 жовтня 2019, 12:58 comments3993
Поділіться публікацією:
"Заворотнюк жива!": актрису виписали з московської клініки

Сьогодні, 8 жовтня, стало відомо, що російська актриса, що прославилася в серіалі "Моя прекрасна няня", Анастасія Заворотнюк виписана з московської клініки, щоб продовжити лікування в іншому медичному центрі. Про це пише інформагентство "РБК-Україна", посилаючись на російський Telegram-канал Mash.

"Заворотнюк закрили обслуговування з обов'язкового медичного страхування і завершили лікувальні заходи в стаціонарі", — зазначено в офіційному повідомленні.

Однак джерело підкреслює, що таке рішення лікарів зовсім не означає, що "зірка" телеекранів пішла на поправку, але яким є насправді стан її здоров'я, залишається таємницею. ЗМІ вже охрестили історію недуги Заворотнюк "найбільш закритою хворобою Евер". Можливо, саме через такий секретності, навколо стану актриси постійно ходять чутки і розносяться фейковий повідомлення.

Нагадаємо, редакція "Коментарі" на днях також повідомляла про те, що Анастасія Заворотнюк померла. Ми визнаємо, що допустили жахливу помилку, посилаючись на сумнівні джерела. Журналісти нашого порталу приносять вибачення Анастасії Заворотнюк, а також рідним і близьким актриси, з побажаннями якнайшвидшого одужання.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!