Головна Новини Зірки персона В ряди «ангелів» Victoria's Secret вперше приняли повну модель
commentss НОВИНИ Всі новини

В ряди «ангелів» Victoria's Secret вперше приняли повну модель

Так бренд хотів показати все різноманіття жіночої краси

9 жовтня 2019, 11:35 comments1959
Поділіться публікацією:
В ряди «ангелів» Victoria's Secret вперше приняли повну модель

Одна з найвідоміших компаній нижньої білизни Victoria's Secret вперше в історії запросила для співпраці пишнотілу модель. Про це на своїй сторінці в Instagram повідомила сама американська зірка Алі Тейт Катлер.

Бренд, який раніше співпрацював виключно зі стрункими моделями, почав працювати з Катлер в рамках колаборації з лондонським брендом Bluebella. Компанія підтримує бодипозитив і випускає комплекти нижньої білизни для жінок з будь-якими формами.

У соціальній мережі дівчина розмітили фото, де позує в мереживній білизні разом з іншими "ангелами" Victoria's Secret. Нова лінійка призначається для жінок всіх типів фігури і різних відтінків шкіри, головне – це їх бажання виглядати гарно кожен день.

Нова модель має 14-й розмір одягу і вважає, що він не є рідкістю для американок. Катлер закликає жінок не соромитися своїх форм, а любити себе в будь-якому вигляді. Вона вважає, що її контракт з модним брендом – великий і правильний крок в індустрії, який здатний прокласти шлях у майбутньому іншим моделям різних розмірів.

фото-719x530.png

Відомо, що нова плюс-сайз модель компанії веде правильний спосіб життя, дбає про екологію і займається йогою. Але основною метою Катлер є не схуднення, вона підтримує тіло у формі, щоб почувати себе здоровою, а заняття йогою допомагають їй зняти напругу.

"Ангел" Victoria's Secret вважає, що дівчатам не варто заганяти себе в рамки "90-60-90", необхідно приймати себе і своє тіло, позбавлятися від комплексів, які заважають радіти життю.

Нагадаємо, що Victoria's Secret тепер запрошує в свої ряди не тільки професійних моделей, а й звичайних дівчат. Такі заходи викликані критикою в бік компанії за однобоке уявлення жіночої краси, а також різким зниженням продажів.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що обличчям Victoria's Secret вперше стала модель-трансгендер.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!