Головна Новини Зірки персона Кім Кардашьян створить парфум із запахом квітів Вірменії
commentss НОВИНИ Всі новини

Кім Кардашьян створить парфум із запахом квітів Вірменії

Зірка хоче запустити великий проект в області краси

10 жовтня 2019, 09:45 comments2032
Поділіться публікацією:
Кім Кардашьян створить парфум із запахом квітів Вірменії

Американська актриса і модель Кім Кардашьян відвідала свою історичну батьківщину – Вірменію і заявила, що має намір розвивати свій бізнес.

Знаменитість зізналася, що має теплі почуття до цієї країни завдяки корінню по лінії батька Роберта. Кім Кардашьян стала гостею Всесвітнього конгресу з інформаційних технологій (WCIT 2019), який відбувся у понеділок, 7 жовтня, в Єревані.

Зірка реаліті-шоу приїхала на батьківщину разом зі своїми дітьми і сестрою Кортні, яка раніше ніколи не бувала у Вірменії.

Під час заходу Кім заявила, що її дуже надихнула поїздка і атмосфера міста, тому вона вирішила запустити в країні власний бізнес. Модель вважає, що це важливо для мешканців, тому що з'являться нові робочі місця, і для місцевої казни, куди знаменитість буде платити податки.

"Найближчим часом я хочу запустити виробництво парфумів, в основі якого будуть запахи вірменських квітів", — заявила Кардашьян.

Також у планах знаменитості запуск у Вірменії фабрики по виробництві нижньої білизни.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що Кім Кардашьян під час робочої поїздки до Вірменії хрестила в духовному центрі апостольської церкви своїх дітей.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!