Головна Новини Зірки персона Королева Єлизавета II не захотіла оплачувати весілля внучки
commentss НОВИНИ Всі новини

Королева Єлизавета II не захотіла оплачувати весілля внучки

Пишне святкування планують провести у 2020 році

11 жовтня 2019, 11:20 comments3626
Поділіться публікацією:
Королева Єлизавета II не захотіла оплачувати весілля внучки

Королева Великобританії Єлизавета II вирішила змінити багаторічну традицію, і тепер не буде оплачувати всі весілля королівських нащадків.

На початку вересня стало відомо про заручини останньої незаміжньою внучки королеви принцеси Беатріс. Її обранцем став італійський мільйонер Едоардо Мапелло Моцци. Пишне торжество з цієї нагоди в королівській родині відбудеться в наступному році. Однак, всі фінансові витрати ляжуть на плечі молодят.

Її Величність відмовилася оплачувати весілля внучки через хвилю обурення платників податків Британії, за чий рахунок і проходять урочистості.

За останні два роки в королівській родині відбулося два грандіозних весілля: принцеси Євгенії і Джека Бруксбенка і принца Гаррі і Меган Маркл. На проведення свят з бюджету Кенсінгтонського палацу була витрачена чимала сума – 2 і 32 мільйони фунтів стерлінгів відповідно.

Такі витрати дуже схвилювали громадян Британії, була навіть створена петиція проти розтрати державних коштів, яку підписало близько 14 тис. осіб. Королева Єлизавета II не хоче викликати обурення з боку народу і брати участь у подібних скандалах, тому весілля принцеси Беатріс буде організовано за особисті кошти.

За даними ЗМІ, навколо молодят розгорівся скандал, його причиною став коханий принцеси, який до цього вже був у шлюбі. Можливо, тому громадяни країни не особливо раді майбутньому весіллю.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що принцеса Шарлотта, дочка принца Вільяма і Кейт Міддлтон пішла в перший клас.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!