Головна Новини Зірки персона Донька Анджеліни Джолі відкрила власний бізнес
commentss НОВИНИ Всі новини

Донька Анджеліни Джолі відкрила власний бізнес

У продажу коштовності повинні з'явитися в листопаді

11 жовтня 2019, 15:40 comments4734
Поділіться публікацією:
Донька Анджеліни Джолі відкрила власний бізнес

Прийомна донька голлівудських акторів Анджеліни Джолі і Бреда Пітта вирішила спробувати себе в ролі дизайнера і почала з ювелірних прикрас. 14-річна Захара створила власну лінійку виробів під назвою Zahara Collection.

Свої прикраси дівчинка створює за допомогою відомого ювеліра Роберта Прокопа, який розробляв дизайн обручки для Джолі, коли вона виходила заміж за Пітта.

Днями Захара мала можливість продемонструвати свої вироби, разом із зірковою мамою вона побувала в кількох країнах на прем'єрі фільму "Малефісента: Володарка темряви", де Джолі зіграла головну роль.

У Лос-Анджелесі 14-річна бізнесвумен одягла на червону доріжку чорне плаття і підкреслила його своїми прикрасами: тонким браслетом, трьохрівневими сережками і масивним перснем.

Відомо, що Zahara Collection надійде в продаж на територію США і Австралії вже з листопада. А отримані гроші відправлять в благодійну організацію House of Ruth Shelters, яка надає тимчасове житло жінкам і дітям, які стали жертвами домашнього насильства.

Нагадаємо, що Анджеліна Джолі удочерила уродженку Ефіопії Захарію в 2005 році, коли дівчинці було всього шість місяців.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що біологічна дочка Джолі і Пітта намагалася ховати груди, щоб здаватися хлопчиком.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!