Головна Новини Зірки персона Кіра Найтлі пережила нервовий зрив через папараці
commentss НОВИНИ Всі новини

Кіра Найтлі пережила нервовий зрив через папараці

Знаменитість навіть хотіла піти з кіно

21 жовтня 2019, 15:35 comments2950
Поділіться публікацією:
Кіра Найтлі пережила нервовий зрив через папараці

34-річна британська актриса Кіра Найтлі зізналася, що на початку своєї кар'єри сильно страждала від настирливої уваги папараці.

У 2003 році на великі екрани вийшла перша частина "Піратів", яка принесла великий успіх та зібрала по всьому світу понад 650 млн доларів. Головна жіноча роль у фільмі дісталася Кірі Найтлі, тому на неї обрушилася велика хвиля популярності.

В той час, головним завданням фотографів було зробити знімок негативного характеру, тому папараці ходили за актрисою буквально по п'ятах.

"Навіть якщо у вас не було проблем з психікою, папараці намагалися підштовхнути вас до таких речей, які в звичайному житті вам не властиві", — зазначила Найтлі.

Вона згадала випадок, коли гуляла по Лондону і настирливі фотографи настільки вивели її з себе, що актриса не витримала і пригрозилась когось вбити. Але у відповідь вона почула, що така її дія лише посприяє їх збагаченню.

Кіра Найтлі через надмірну популярность на початку кар'єри хотіла піти у тривалу відпустку і навіть подумувала відмовитися від зйомок в великобюджетних фільмах.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що Кіра Найтлі поклялась ніколи не грати в мюзиклах.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Новини партнерів


Новини

Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!