Самий відомий комік світу знову став холостяком

Стосунки пари тривали менше року

57-річний голлівудський актор і комік Джим Керрі розлучився зі своєю дівчиною Джинджер Гонзага і знову поповнив ряди холостяків.

Актори познайомилися під час зйомок серіалу "Шучу", де Керрі зіграв ведучого дитячого телешоу, який намагається бути життєрадісним і веселим, незважаючи на складні проблеми в сім'ї.

Відомо, що стосунки пари розвивалися стрімко, вони разом відвідали церемонію "Золотого глобуса", яка відбулася ще на початку цього року і виглядали цілком щасливими. Однак через кілька місяців пара розлучилася і що послужило причиною такого рішення невідомо.

Відносини з 35-річної Джинджер Гонзага стали першими за чотири роки у знаменитого актора. Керрі довгий час не з'являвся на публіці, вів "ізольоване" життя і перебував у серйозній депресії після того, як його 28-річна дівчина Катріона Уайт покінчила життя самогубством. Вона залишила передсмертну записку, в якій розповіла, що не в силах пережити їх розрив.

Актор зізнався, що впоратися з трагедією йому допомогла творчість. Він днями перебував у своїй арт-студії, малюючи карикатури. А в наступному році він планує презентувати книгу, яку прокоментував так: "У ній немає нічого реального, але все правда".

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що комік Джим Керрі намалював карикатуру, де зобразив нинішніх президентів США і України.