Головна Новини Зірки персона Самий відомий комік світу знову став холостяком
commentss НОВИНИ Всі новини

Самий відомий комік світу знову став холостяком

Стосунки пари тривали менше року

22 жовтня 2019, 10:45 comments3031
Поділіться публікацією:
Самий відомий комік світу знову став холостяком

57-річний голлівудський актор і комік Джим Керрі розлучився зі своєю дівчиною Джинджер Гонзага і знову поповнив ряди холостяків.

Актори познайомилися під час зйомок серіалу "Шучу", де Керрі зіграв ведучого дитячого телешоу, який намагається бути життєрадісним і веселим, незважаючи на складні проблеми в сім'ї.

Відомо, що стосунки пари розвивалися стрімко, вони разом відвідали церемонію "Золотого глобуса", яка відбулася ще на початку цього року і виглядали цілком щасливими. Однак через кілька місяців пара розлучилася і що послужило причиною такого рішення невідомо.

Відносини з 35-річної Джинджер Гонзага стали першими за чотири роки у знаменитого актора. Керрі довгий час не з'являвся на публіці, вів "ізольоване" життя і перебував у серйозній депресії після того, як його 28-річна дівчина Катріона Уайт покінчила життя самогубством. Вона залишила передсмертну записку, в якій розповіла, що не в силах пережити їх розрив.

Актор зізнався, що впоратися з трагедією йому допомогла творчість. Він днями перебував у своїй арт-студії, малюючи карикатури. А в наступному році він планує презентувати книгу, яку прокоментував так: "У ній немає нічого реального, але все правда".

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що комік Джим Керрі намалював карикатуру, де зобразив нинішніх президентів США і України.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!