Головна Новини Зірки персона Рэперша Нікі Мінаж вийшла заміж за бойфренда-ґвалтівника
commentss НОВИНИ Всі новини

Рэперша Нікі Мінаж вийшла заміж за бойфренда-ґвалтівника

Їх роман можна назвати одним з найбільш скандальних

22 жовтня 2019, 13:30 comments2275
Поділіться публікацією:
Рэперша Нікі Мінаж вийшла заміж за бойфренда-ґвалтівника

36-річна американська реп-виконавиця Нікі Мінаж вийшла заміж. Радісною подією зірка поділилася з шанувальниками на своїй сторінці в Instagram.

Співачка опублікувала ролик, показавши чашки з написами "містер" і "місіс", а також білу кепку, на якій написано "наречена". Пост зірка доповнила радісними эмоджі та зізналася, що тепер вона – Оніка Таня Мараж-Петті.

GSCCDkp5V9ry_KPycK8Rpa3Cf.png

Обранцем знаменитості став 41-річний репер Кеннет Петті, з яким Ніки знайома давно, а в офіційних відносинах пара лише з грудня минулого року. Навколо їх романа було безліч скандалів, адже про коханого співачки ходить погана слава, і не спроста.

Кеннет Петті в 1995 році потрапив у в'язницю за спробу згвалтування 16-річної дівчинки і відсидів за гратами чотири роки. А через сім років репер став фігурантом справи про вбивство. Він вистрілив у людину по імені Ламонт Робінсон і той помер від отриманого поранення в живіт. Суд визнав його винним і засудив до 10 років позбавлення волі, але Кеннет вийшов з в'язниці достроково.

Після того, як ЗМІ опублікували резонансні подробиці злочинних справ репера, Нікі Мінаж стала його захищати.

Громадськість із самого початку не схвалила їх роман, шанувальники зірки засипали її соціальні мережі повідомленнями про те, що вона заслуговує іншого, більш гідного чоловіка. Реп-виконавиця у відповідь лише написала, щоб шанувальники заспокоїлися і не намагалися керувати її життям.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що співачка Нікі Мінаж оголосила про завершення кар'єри.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!