Головна Новини Зірки персона Зірка «Надприродного» випустить музичний альбом
commentss НОВИНИ Всі новини

Зірка «Надприродного» випустить музичний альбом

Перший сингл вже доступний для прослуховування

23 жовтня 2019, 11:45 comments2523
Поділіться публікацією:
Зірка «Надприродного» випустить музичний альбом

41-річний американський актор і співак Дженсен Еклс, який здобув велику популярність після виходу серіалу "Надприродне", вирішив порадувати шанувальників своїм дебютним альбомом.

Актор разом зі своїм товаришем Стівом Карлсоном займаються музикою вже 15 років, вони разом виконують і пишуть пісні. У 2018 році музиканти створили свою групу Radio Company і зараз активно працюють над першим дебютним альбомом, який назвали на честь свого творчого союзу.

Шанувальникам вже доступний для прослуховування перший сингл "Sounds of Someday", а самого прем'єра альбому відбудеться вже зовсім скоро – 8 листопада.

Дженсен Еклс давно заявив про свої музичні амбіції, у дитинстві він був затятим шанувальником хард-року і захоплювався творчістю Led Zeppelin. У школі він зібрав свою музичну групу, але проіснувала вона всього рік. Після цього зірка "Надприродного" почав записувати кавери на улюблені композиції, а після став писати власні пісні.

uKaZ8R-BPW4ZT4p5_hquarzrE.png

Глядачам припав до смаку не тільки акторський талант знаменитості, вони по достоїнству оцінили і його музичні здібності. Так, пісня "Angeles" зібрала на Youtube більше 1,5 мільйонів переглядів.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що у Великобританії назвали найпопулярнішу пісню століття.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!