Головна Новини Зірки персона Онука Єлизавети II не знала, що її бабуся – королева
commentss НОВИНИ Всі новини

Онука Єлизавети II не знала, що її бабуся – королева

У королівських титулів погано розбираються не тільки «прості смертні»

24 жовтня 2019, 11:45 comments5000
Поділіться публікацією:
Онука Єлизавети II не знала, що її бабуся – королева

Внучка королеви Єлизавети II Луїза Віндзор, яка є тринадцятої в порядку успадкування британського престолу, не знала про титул своєї бабусі.

Кумедною історією поділилася невістка Її Величності Софі графиня Уессекська, мама 15-річної леді Луїзи. Вона розповіла, що одного разу першокласниця Луїза повернулася після зайнять дуже здивованою, оскільки всі діти в школі називали її бабусю королевою. Тоді Софі довелося пояснити дочці, що бабуся і Її Величність – одна і та ж людина.

Відомо, що всі члени королівської сім'ї вважають Луїзу улюбленицею королеви Єлизавети, можливо, тому що внучка живе неподалік резиденції Її Величності і кожні вихідні приходить до бабусі в гості на чай. І незважаючи на досить теплі відносини про її титул дівчинка дізналася тільки в школі, і скоріше всього, такий випадок лише потішив королеву Єлизавету.

Як виявилося, внучка Луїза не єдина, хто не був знайомий з королівськими титулами. 6-річний син Кейт Міддлтон і принца Вільяма ще не знає про свій майбутній статус короля Британії, батьки вирішили поки захистити його від подробиць такого важливого призначення.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що Королева Єлизавета II відмовилася оплачувати весілля внучки, яке відбудеться в наступному році.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!