Головна Новини Зірки персона Настя Каменських і чоловік з великим "хоботом": реакція користувачів на новий кліп співачки
commentss НОВИНИ Всі новини

Настя Каменських і чоловік з великим "хоботом": реакція користувачів на новий кліп співачки

У кліпі на пісню Elefante знявся чоловік співачки - продюсер Потап

26 жовтня 2019, 16:32 comments8373
Поділіться публікацією:








Настя Каменських і чоловік з великим "хоботом": реакція користувачів на новий кліп співачки

Відома українська співачка Настя Каменських продовжує дивувати своїх шанувальників провокаційними кліпами. Вчора співачка презентувала кліп на пісню Elefante, яку зірка виконує на іспанській мові.

Сюжет кліпу розділив шанувальників співачки на два фронти – деякі негативно сприйняли все, що відбувається в ролику, інші ж, навпаки, підтримали Каменських і порекомендували не звертати уваги на хейтерів.

В цей раз, наявність напівголих дівчат в кліпі не викликало у користувачів сильного здивування, порівняно з реакцією на роботу "Попа як у Кім". Найбільше шокував шанувальників чоловік з довгим хоботом – в "контексті" кліпу, на їх думку, це виглядало дуже вульгарно.

Варто також зазначити, що в даному кліпі знявся і чоловік співачки — продюсер Потап. Його роль, виходячи з сюжету кліпу, користувачам не була зрозуміла. Деякі припустили, що Олексій грав роль людини, яка не розуміла, де опинилася і що відбувається навколо.

Незважаючи на двояку реакцію користувачів Мережі, менше ніж за добу відеороботу Elefante переглянуло більше 2-х мільйонів людей.


Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло, що популярна українська співачка Настя Каменських випустила відеокліп на свій новий хіт "Elefante".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!