Головна Новини Зірки персона Джулії Робертс – 52: цікаві факти з життя актриси
commentss НОВИНИ Всі новини

Джулії Робертс – 52: цікаві факти з життя актриси

Головна «красуня» Голлівуду має безліч нагород

28 жовтня 2019, 12:50 comments7514
Поділіться публікацією:
Джулії Робертс – 52: цікаві факти з життя актриси

Сьогодні, 28 жовтня, відомій американській актрисі Джулії Робертс виповнюється 52 роки. За свою кінокар'єру зірка по праву заслужила статус однієї з найбільш високооплачуваних актрис Голівуду. В честь дня народження знаменитості ми вирішили зібрати найцікавіші факти з її життя.

Важке дитинство

npKYpVjdBeIZMQ_AsPTbG_G9m.jpg

Джулія Робертс була третьою дитиною в сім'ї, і не можна сказати, що її дитинство було щасливим і безтурботним. Її батьки в той час переживали великі фінансові труднощі, а коли їй було 4 роки вони розлучилися. Мама майбутньої зірки вийшла заміж вдруге, але через 11 років шлюб роспався. Як виявилося, вітчим часто бив дітей, мабуть тому Джулія досі уникає теми домашнього насильства і не любить згадувати про цей період свого життя.

Перша робота

Майбутній зірці через фінансових труднощів в сім'ї довелося піти на роботу вже в 13 років. Джулія була офіціанткою в місцевій піцерії, а також підробляла у взуттєвому магазині, паралельно навчаючись у школі.

Ветеринар чи актриса?

У дитинстві Джулія Робертс не мріяла стати актрисою, незважаючи на те, що її батьки були пов'язані з театральною справою. Вона хотіла бути ветеринаром. Однак після закінчення коледжу дівчина переглянула свої плани і відправилася в Нью-Йорк, щоб спробувати своє щастя в кінематографі.

Перша роль

У фільмі "Пожежна команда" (1986) Джулія отримала свою першу роль, хоч і маленьку. Тривалість її гри в кадрі склала всього 15 секунд. Після цього, починаюча зірка з'явилася в таких стрічках, як "Криваво-червоне", "Задоволення" і "Містична піца".

Ось і прийшов успіх!

У 1989 році Робертс погодилася на роль у фільмі "Сталеві магнолії", який приніс їй не тільки велику популярність, але і премію "Золотий глобус", а також номінацію на "Оскар" в категорії "Краща актриса другого плану".

Світове визнання

Легендарний фільм "Красуня", де зіграла Джулія Робертс у головній ролі з Річардом Гіром приніс їй не тільки світове визнання, але й став великим етапом в її кар'єрі. Після затвердження актриси на роль Вів'єн, режисер переписав кінцівку фільму і навіть змінив його назву (кінокартина повинна була називатися "$3000"). Прокат "Красуні" по всьому світу зібрав 180 млн доларів і твердо закріпив статус Джулії, як повноцінної кінозірки.

Всі нагороди за один фільм

6CqKkYofkCnN_al4BEEFj-p9-.jpg

Справжнім тріумфом актриси стала біографічна роль у фільмі "Ерін Брокович" (2000). Кінокартина стала не просто успішною в комерційному плані, вона принесла Джулії перший "Оскар", премію BAFTA і "Золотий глобус". Після такого успіху Робертс стала однією з головних зірок Голлівуду.

Особисте життя

Джулія Робертс була ще та серцеїдка, в число її залицяльників входить Метью Перрі, Ліам Нісон, Бенджамін Бретт. У 1993 році актриса вийшла заміж за кантрі-співака Лайли Ловетта, але їх шлюб не протривав і двох років.

У 2002 році Джулія стала дружиною кінооператора Деніела Модера і через два роки у пари народилася двійня – хлопчик Фіннеас і дівчинка Хезел. У 2007 році актриса стала мамою в третій раз – на світ з'явився син Генрі.

9DmSo_-NJnh7k3eGFw4UQ9J7q.jpg

Наречена-втікачка

Голлівудська зірка була заручена з актором Кіфером Сазерлендом, але з газет актриса дізналася про зраду нареченого і вирішила йому помститися. За 4 дні до церемонії, коли всі запрошення гостям були вже розіслали і велася активна підготовка до свята, Джулія заявила, що не піде під вінець.

Скелет в честь Джулії Робертс

Однією з головних "родзинок" актриси є її чарівна посмішка. В честь Джулії Робертс навіть назвали археологічну знахідку – останки жінки з ідеально збереженими зубами, якій близько 9 тисяч років.

"Красуня" не тільки в кіно

Голлівудська зірка Джулія Робертс п'ять разів ставала найкрасивішою жінкою планети за версією американського журналу People.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що зведена сестра голлівудської акторки Джулії Робертс — 37-річна Ненсі Моутс померла від передозування наркотиками.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: Комментарии
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!