Головна Новини Зірки персона Том Круз написав лист Садовому
commentss НОВИНИ Всі новини

Том Круз написав лист Садовому

Нагадаємо, актор страждає хворобою, через яку не вміє писати та читати

1 листопада 2019, 00:48 comments5085
Поділіться публікацією:
Том Круз написав лист Садовому

У середу, 30 жовтня, міський голова Львова Андрій Садовий отримав листа від голлівудського актора Тома Круза. У листі актор дякує мерові та мешканцям Львова за гостинність під час свого візиту до міста, який відбувся на початку жовтня цього року. Про це повідомляє Львівська міська рада.

"Від себе та від імені Кріса МакКворі, Джека Маєрса хочу висловити щиру подяку за теплий прийом. Було дуже мило з вашого боку і з боку Катерини прийняти нас, коли ми відвідали ваше красиве місто. Ми завжди будемо пам'ятати доброту та турботу, яку ми отримали від вас, вашої дружини та мешканців Львова. Вибір локацій був винятковим і ми сподіваємось продовжити цей процес", написав актор.

Садовий зазначив, що передова група уже готується до зйомок і підбирає різні локації.

"Якщо все буде нормально, то можливо будуть знімати у нас кіно", — прокоментував Андрій Садовий, міський голова Львова під час апаратної наради.

Нагадаємо, що Том Круз хворий на дислексію — це специфічна не здатність до навчання, що має неврологічне походження, коли головним чином страждають навички оволодіння читанням і письмом. Це захворювання не має нічого спільного з недоумством, а навпаки даний діагноз зустрічається у людей з високим інтелектом, в зв'язку з цим має другу назву — хвороба геніїв.  Актор не помічає різницю між буквами, не вміє складати з цих букв слова і не розуміє всього сенсу від прочитаного.

Як раніше повідомляло видання "Коментарі", користувачі соцмереж висміяли приїзд Тома Круза в ФОТОЖАБАХ. Відвідування голлівудським актором Томом Крузом столиці і його зустріч з президентом Володимиром Зеленським користувачі соцмереж висміяли в фотожабах.

Актора в Київ запросив Зеленський, щоб показати цікаві локації для зйомок кіно.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://city-adm.lviv.ua/
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!