Головна Новини Зірки персона Подруга Петра Чернишова зробила заяву щодо Заворотнюк
commentss НОВИНИ Всі новини

Подруга Петра Чернишова зробила заяву щодо Заворотнюк

Повідомляється, що 10 листопада відбудеться показ шоу "Аленький цветочек" усі зібрані кошти направлять на підтримку Анастасії Заворотнюк

2 листопада 2019, 00:25 comments4059
Поділіться публікацією:
Подруга Петра Чернишова зробила заяву щодо Заворотнюк

Російська фігуристка Тетяна Навка в офіційній заяві на сайті компанії "Навка шоу" підтвердила, що актриса Анастасія Заворотнюк проходить лікування від онкологічного захворювання.

Творчий колектив компанії Navka Show висловив щиру підтримку своєму колезі, виконавцю провідних чоловічих ролей у шоу "Руслан і Людмила" та "Аленький цветочек" Петру Чернишову й побажав його дружині Анастасії Заворотнюк швидкого одужання.  У колективі зазначили, що вони знають, що головною метою для Петра й Анастасії на сьогодні є перемога над хворобою. І вони не сумніваються, що разом сім'я обов'язково досягне цю перемогу.

Також у заяві наголосили, що всі кошти, які будуть зібрані від показу шоу "Аленький цветочек" 10 листопада, направлять на підтримку Анастасії Заворотнюк, а також жінок, які продовжують боротися з онкологічними захворюваннями. 

Як раніше повідомляло видання "Коментарі", донька Анастасії Заворотнюк зробила офіційну заяву. Російська актриса, модель, телеведуча та дочка актриси Анастасії Заворотнюк зробила офіційну заяву. Дівчина виступила з офіційною заявою від імені сім'ї Заворотнюк. Донька російської зірки Анастасії Заворотнюк, яка нібито хворіє на рак, вперше прокоментувала гомін у ЗМІ.  Дівчина пообіцяла ділитися офіційними новинами про стан актриси, хоча нічого про нього не сказала.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!