Головна Новини Зірки персона Українку визнали кращою актрисою на кінофестивалі в Ірландії
commentss НОВИНИ Всі новини

Українку визнали кращою актрисою на кінофестивалі в Ірландії

Барандич зіграла головну роль у короткометражному фільмі «Анна» режисера Декеля Беренсона.

3 листопада 2019, 23:55 comments2582
Поділіться публікацією:
Українку визнали кращою актрисою на кінофестивалі в Ірландії

Українська актриса Світлана Барадич отримала перемогу в номінації "Краща актриса" на престижному Міжнародному кінофестивалі імені Річарда Харріса. Про це українське посольство повідомило на своєму офіційному веб-сайті.

"Від усієї душі вітаємо актрису з України Світлану Барандич, яка на Міжнародному кінофестивалі імені Річарда Харріса здобула перемогу в номінації "Краща жіноча роль". Захід проходив в місті Лімерік (Ірландія), в період з 22 по 28 жовтня 2019 року", — йдеться в повідомленні.

Як відомо, такої престижної нагороди Барандич була удостоєна після того, як на екранах телевізорів вийшов короткометражний фільм "Анна" режисера Декеля Беренсона. У цій кіно-картині актриса зіграла головну роль.

Варто відзначити, що Барандич є досить досвідченою і своєрідною актрисою. Театру і кіно жінка присвятила більше 30-ти років.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло, що режисер-документаліст українського походження Матей Сілецький зняв документальний фільм про внесок біженців з України у розвиток США.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!