Головна Новини Зірки персона MARUV отримала премію MTV Europe Music Awards як російська виконавиця
commentss НОВИНИ Всі новини

MARUV отримала премію MTV Europe Music Awards як російська виконавиця

За перемогу в номінації MTV Europe Music Awards MARUV билася з російськими виконавцями

4 листопада 2019, 12:30 comments2312
Поділіться публікацією:
MARUV отримала премію MTV Europe Music Awards як російська виконавиця

Українка MARUV отримала нагороду щорічної музичної премії MTV Europe Music Awards, однак перемогла в номінації як російська виконавиця. Про це повідомляється на сайті премії.

Українка Анна Корсун, яка виступає під псевдонімом MARUV, у сторіс на своїй сторінці в Instagram поділилася першими враженнями після оголошення результатів голосування.

"Спасибі всім, хто голосував! Жінка виграла. Сьогодні вона піде на MTV підкорювати червоні дороги та будь-які дороги, які тут є", – сказала в сторіс MARUV. За словами співачки, вона відірвалася на 30% від конкурентів.

У номінації разом з MARUV за звання кращого російського співака боролися Face, Little Big, Noize MC і Zivert.

На сайті вказується, що виконавиця MARUV успішно привертає увагу світової громадськості, будучи лідером поп-сцени в країнах СНД і всього за рік стала визнаною королевою поп-сцени у Східній Європі.

У Севільї (Іспанія) 3 листопада, де і проходило вручення нагород, співачка перебувала разом зі своїм чоловіком Олександром.

Переможцями в інших номінаціях MTV Europe Music Awards у цьому році стали Halsey, BTS, Nicki Minaj, Green Day, Billie Eilish, Shawn Mendes, Martin Garrix, Muse, FKA Twigs, Ava Max, Taylor Swift та інші.

Як раніше повідомляв портал "Коментарі", популярна американська співачка Бейонсе буде судитися сорганизатором весіль Венді Моралес, який назвав компанію ім'ям старшої дочки виконавиці.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!