Головна Новини Зірки персона Екс-учасниця гурту "ВІА ГРА" ледь не втратила дитину через збільшення грудей
commentss НОВИНИ Всі новини

Екс-учасниця гурту "ВІА ГРА" ледь не втратила дитину через збільшення грудей

Екс-учасниця гурту "ВІА ГРА" повідомила, що нещодавно народила дитину

4 листопада 2019, 17:59 comments2588
Поділіться публікацією:
Екс-учасниця гурту "ВІА ГРА" ледь не втратила дитину через збільшення грудей

Колишня учасниця гурту "ВІА Гра" Міша Романова, яка у березні 2018-го покинула колектив, вперше розповіла, чому покинула гурт. Про це співачка розповіла "Світському житті".

Співачка розповіла, що дуже довго мовчала на цю тему, тому що їй було боляче.  Але тепер вона вирішила повідомити, що покинула гурт через вагітність. Вона зазначила, що вирішила розповісти всю правду для того, щоб попередити усіх жінок, які хочуть зробити маммопластику, тому що ніхто не застрахований від недбалості лікарів. 

"Ця історія могла закінчитися трагічно. Так сталося, що я наважилася на операцію, маммопластику, коли ще працювала у гурті. Я прийшла у дуже відому клініку, до дуже відомого лікаря. Мені зробили всі аналізи, щоб переконатися що мені можна зробити операцію і що нема жодних протипоказань. Мені зробили цю операцію. Але через декілька тижнів я зрозуміла, що я була вагітна. Мені зробили загальний наркоз на 16 тижні вагітності", — вперше розповіла Міша.

Артистка поділилася, що у неї не вкладалося у голові, як таке може бути. Вона поїхала до тієї клініки, де робили операцію. Там анестезіолог почав заспокоювати артистку, що нічого страшного не сталося і все нормально.

На завершення Міша Романова повідомила, що нещодавно народила сина, якого звати Мартін. Також після того, як співачка покинула гурт, в інтернеті ходило багато чуток, що Міша вагітна від Макса Барських, але співачка розвіяла ці чутки і зазначила, що не скаже ім'я батька свого сина. Тільки додала, що він молодий режисер.

 "Ми не в стосунках, ми розійшлися, тому що ми різні люди. В цій ситуації мене підтримували батьки, друзі, Макс Барських", — зізналася виконавиця. 

Як раніше повідомляло видання "Коментарі", Кіану Рівз представив світу свою кохану.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!