Головна Новини Зірки персона Пауза в кар'єрі: Іван Дорн бере тривалу відпустку
commentss НОВИНИ Всі новини

Пауза в кар'єрі: Іван Дорн бере тривалу відпустку

За словами співака, 2020 рік стане для нього періодом творчої паузи – він має намір взяти тривалу відпустку, присвятивши її навчанню

4 листопада 2019, 18:28 comments2877
Поділіться публікацією:
Пауза в кар'єрі: Іван Дорн бере тривалу відпустку

У нещодавньому випуску програми "Вечерній Ургант" популярний виконавець Іван Дорн розповів телеведучому Івану Урганту про свої плани на майбутнє. За словами співака, 2020 рік стане для нього періодом творчої паузи – він має намір взяти тривалу відпустку, присвятивши її навчанню.

"Наступний свій альбом хочу зіграти нас бас-гітарі. Мені здається, що хіп-хоп альбом повинен виглядати саме так. А ще я дуже хочу зняти власне кіно – ця мрія не покидає мене з часів навчання в інституті. Хочу піти на курси, навчитися кінематографії. Ази то я знаю, але є ще дуже багато чого "нового", що з'явилося з початком використання сучасної техніки", — каже музикант про майбутні плани.

Заговорив Дорн і про своїх дітей – Василісу та Івана, яких він виховує разом з дружиною Анастасією Новіковою.

"Наступний рік у мене відпустка. Виступати не буду – буду працювати. Мої діти розмовляють французькою мовою, тому буду її вчити, щоб розуміти, про що вони розмовляють між собою", — зазначив співак.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло, що Нищук назвав неприпустимими і образливими слова Дорна, що війна з Росією – це сварка.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!