Головна Новини Зірки персона У США оприлюднили перші свідчення у справі про імпічмент
commentss НОВИНИ Всі новини

У США оприлюднили перші свідчення у справі про імпічмент

Оприлюднена стенограма з закритих слухань колишнього посла США Марі Йованович

4 листопада 2019, 21:50 comments1532
Поділіться публікацією:
У США оприлюднили перші свідчення у справі про імпічмент

В понеділок, 4 листопада, слідчі у справі про імпічмент вперше надали свідчення  оприлюднивши стенограми з закритих слухань колишнього посла США в Україні Марі Йованович і колишнього старшого радника держсекретаря США Майка Помпео Майкла Маккінлі. Про це повідомляє The New York Times.

Повідомляється, що минулого місяця, під час дачі свідчення посол Марі Йованович сказала демократам і республіканцям, що вона вважає, що стала жертвою консервативної наклепницької кампанії, яка намагалася зобразити її нелояльною щодо президента Трампа і спонукала його звільнити її. А дипломат Майкл Маккінлі розповів слідчим, як він тиснув на вищих посадових осіб Держдепартаменту, щоб публічно підтримати пані Йованович, і вони відмовилися. Також зазначається, що на наступному тижні будуть оприлюднені стенограми із свідченням інших свідків, більш важливих для справи.

Нагадаємо, що минулого тижня члени Палати представників Конгресу від Демократичної партії поширили текст резолюції, яка санкціонує продовження розгляду з метою імпічменту президента Дональда Трампа. У резолюції підтверджується, що розслідування будуть продовжувати вести шість комітетів: з розвідки, фінансових послуг, закордонних справ, нагляду і реформи, про доходи та витрати, а також юридичний комітет.

Як раніше повідомляло видання "Коментарі", Імпічмент Трампа: експерти оцінили ризики для України.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!