Головна Новини Зірки персона Зірка «Гаррі Поттера» прикрасила нову обкладинку Vogue
commentss НОВИНИ Всі новини

Зірка «Гаррі Поттера» прикрасила нову обкладинку Vogue

Знаменитість приміряла кілька яскравих образів

5 листопада 2019, 15:50 comments1904
Поділіться публікацією:
Зірка «Гаррі Поттера» прикрасила нову обкладинку Vogue

29-річна актриса і модель Емма Вотсон знялася для нового випуску британського журналу Vogue. Кадри з нової фотосесії були опубліковані на сторінці Instagram-аккаунта модного глянцю.

Зірка фільму "Гаррі Поттер" позує на головній фотографії в яскраво-червоній сукні неординарного крою, яка схожа на безліч великих квітів – маків або гвоздик. Образ актриси доповнює елегантна зачіска slicked back і невеликі круглі сережки. Макіяж знаменитості зробили нюдовий – він підкреслює її природну красу.

FVhI-JyhUQPmXZUkaapV46XnI.png

Емма Уотсон під час зйомки змінила кілька молодіжних образів. Для сторінок глянцю вона також позувала у тренчі (плащ з поясом, зроблений з водонепроникного матеріалу) і капелюсі леопардового принту.

1yUGuUrLkohQbiYjCGyArRKuw.png

У своєму інтерв'ю виданню, актриса розповіла, що поточний рік став для неї важким, вона часто замислювалася над тим, яким має бути її життя. У квітні 2020 року Еммі виповнюється 30 років і незважаючи на те, що вона не надає особливого значення цій цифрі, деякі речі все ж її турбують.

"Якщо у вас немає чоловіка, дитини, вам виповнюється 30 років, а в кар'єрі немає якоїсь стабільності або ви ще продовжуєте шукати себе... Це все так тривожно", — поділилася знаменитість.

Однак, актриса зізналася, що відчуває себе щасливою, незважаючи на самотність. Зараз Емма присвячує вільний час роботі і нещодавно знялася у фільмі "Маленькі жінки".

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що Емму Уотсон запідозрили у відносинах з колегою по фільму "Гаррі Поттер".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!