Головна Новини Зірки персона У родині 70-річного Річарда Гіра очікується поповнення, – ЗМІ
commentss НОВИНИ Всі новини

У родині 70-річного Річарда Гіра очікується поповнення, – ЗМІ

Дев'ять місяців тому у знаменитості народився син

6 листопада 2019, 14:15 comments2727
Поділіться публікацією:
У родині 70-річного Річарда Гіра очікується поповнення, – ЗМІ

Відомий голлівудський актор, зірка фільмів "Красуня" і "Хатіко" Річард Гір готується стати батьком втретє. Про це повідомляє іспанське видання HOLA!.

Джерела з оточення зірки відзначають, що 36-річна дружина актора Олександра Сільва знаходиться вже на третьому місяці вагітності. Однак, пара поки не давала ніяких коментарів з цього приводу.

Відомо, що в лютому 2019 року у подружжя з'явилася перша спільна дитина – син Олександр, зовнішність якого вони ретельно приховували. Також у 70-річного Річарда Гіра є 19-річний син Гомер від другого шлюбу з американською актрисою Кері Лоуелл. А у його коханої Олександри Сільви є 6-річний син Альберт від попередніх стосунків.

Нагадаємо, що пара познайомилася давно, так як актор дружив з батьком своєї майбутньої дружини, який є будівельним магнатом. Але весілля відбулося лише в 2018 році на ранчо актора, неподалік Нью-Йорка.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що 47-річний співак і музикант Рікі Мартін став батьком в четвертий раз, дитину партнерам виносила сурогатна мати.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Новини партнерів


Новини

Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!