Головна Новини Зірки персона Зірка фільмів «Інший світ» офіційно розлучилася з чоловіком
commentss НОВИНИ Всі новини

Зірка фільмів «Інший світ» офіційно розлучилася з чоловіком

У пари не було спільних дітей

6 листопада 2019, 16:05 comments2079
Поділіться публікацією:
Зірка фільмів «Інший світ» офіційно розлучилася з чоловіком

46-річна голлівудська актриса Кейт Бекінсейл, яка отримала велику популярність за роль Селін у фільмі "Інший світ" офіційно розлучилася з чоловіком після 15 років шлюбу. Про це повідомляє видання TMZ.

Пара розлучилася ще в 2016 році, але шлюборозлучний процес затягнувся на чотири роки через те, що подружжя ділили між собою фінанси і власність. Актриса в своїх документах вимагала залишити у себе прикраси та особисті речі, а також дохід, який був у неї до дати, коли вони розійшлися. Але за кілька тижнів до завершення розлучення Кейт переписала на екс-чоловіка свій будинок у Голлівуді.

Інсайдер зазначає, що між актрисою і її чоловіком Леном Уайзманом залишилися хороші та дружні стосунки. Екс-подружжя спілкується і при можливості проводить разом час в Лос-Анджелесі.

Відомо, що навколо розлучення пари ходило безліч чуток, одні джерела стверджують, що причиною розриву стала зрада Уайзмана, якого папараці застукали на вечірці з молодою моделлю. Інші видання стверджують, що шлюб пішов по швах через зраду Кейт.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що український телеведучий Володимир Остапчук підтвердив, що розлучається з дружиною Оленою після 12-річного шлюбу.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!