Головна Новини Зірки персона В Каменських не склалися теплі відносини з 11-річним сином Потапа
commentss НОВИНИ Всі новини

В Каменських не склалися теплі відносини з 11-річним сином Потапа

Потап і Настя всіляко виставляють напоказ своє сімейне життя, демонструючи взаєморозуміння, любов і щастя. Проте в родині артистів не все так гладко, як може здатися

6 листопада 2019, 19:16 comments4031
Поділіться публікацією:
В Каменських не склалися теплі відносини з 11-річним сином Потапа

Після розкішного весілля Потапа (Олексія Потапенка) і Насті Каменських, пара всіляко виставляє напоказ своє сімейне життя, демонструючи взаєморозуміння, любов і щастя. Проте в родині артистів не все так гладко, як може здатися. Про це в інтерв'ю журналістам програми "Життя відомих людей" розповіла колишня дружина репера, продюсер Ірина Горова.

Екс-дружина Потапа, з якою він розлучився в 2016 році, зазначила, що Каменських так і не змогла налагодити теплих відносин з 11-річним сином Олексія. Горова сказала, що спілкуванню сина з новою сім'єю його батька не перешкоджає, однак особливого порозуміння з мачухою він так і не знайшов.

"Не дуже вони спілкуються. Якщо десь перетинаємося, то: "Привіт, пока". Вони можуть поговорити, не рахунок цього немає ніяких заперечень, проте немає і теплих відносин. Ми не одна велика родина", — підкреслила Горова.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло, що відома українська співачка Настя Каменських продовжує дивувати своїх шанувальників провокаційними кліпами. Вчора співачка презентувала кліп на пісню Elefante.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!