Головна Новини Зірки персона Зірка «Кріпосної» розповіла, чому кинула нареченого напередодні весілля
commentss НОВИНИ Всі новини

Зірка «Кріпосної» розповіла, чому кинула нареченого напередодні весілля

Актриса кинула нареченого, будучи при надії

7 листопада 2019, 18:00 comments5316
Поділіться публікацією:








Зірка «Кріпосної» розповіла, чому кинула нареченого напередодні весілля

Українська актриса і учасниця популярного шоу "Танці з зірками" Мішина Ксенія розповіла про проблеми у відносинах з нареченим, які призвели до розставання. Про це вона повідомила в інтерв'ю програмі "Кава з перцем".

Зірка популярного серіалу "Кріпосна" зізналася, що напередодні весілля кинула свого екс-коханого і припинила з ним спілкування, будучи вагітною. Актриса не захотіла терпіти психологічне знущання, яке було присутнє у їх відносинах.

Мішина розповіла, що колишній хлопець різко змінився і став вести себе огидно, після чого все пішло наперекосяк і вона вирішила це припинити. Але через 5 років після розриву чоловік прийшов до акторки в театр і побив її, перебуваючи в алкогольному стані.

Після цього, батько її дитини не з'являвся і ніяк не брав участі у вихованні сина Платона, якому нещодавно виповнилося 7 років.

Нагадаємо, що Ксенія Мішина знялася у понад 20 фільмах, серед яких "Місто закоханих", "Найкращий чоловік", "За вітриною", але найбільшу популярність їй принесла роль поміщиці Лідії Шефер в серіалі "Кріпосна".

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що українська актриса Анна Сагайдачна, яка зіграла в "Кріпосній", похвалилася стрункою фігурою після пологів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!