Головна Новини Зірки персона У США помер актор серіалу "Стар Трек"
commentss НОВИНИ Всі новини

У США помер актор серіалу "Стар Трек"

Смерть була викликана деякими ускладненнями онкологічного захворювання

7 листопада 2019, 20:29 comments1832
Поділіться публікацією:
У США помер актор серіалу "Стар Трек"

У вівторок, 5 листопада в своєму будинку в Лос-Анджелесі помер американський актор Вільям Уінтерсоул у віці 88 років.  Дану інформацію підтвердила його рідна дочка. Також вона зазначила, що його смерть була викликана деякими ускладненнями онкологічного захворювання.

Вільям Уінтерсоул народився 30 липня 1931 року в місті Портсмут, в штаті Огайо.  У віці 29 років розпочав свою кар'єру в кінематографі.  З тих пір він поповнив список відомих робіт зі своєю участю.  У список таких картин входить знаменитий серіал "Стар Трек", "Місія нездійсненна", "Молоді і зухвалі", "Коломбо", "Повітряний вовк", "Кома", "Вірус", "Вулиці Сан-Франциско" та багато інших.  Особливу популярність актор отримав завдяки ролі в тривалому серіалі "Стар Трек".

Як раніше повідомляло видання "Коментарі", помер відомий актор, зірка фільму "Той, хто біжить по лезу". У 2018 році актор знявся у черговому сезоні американського телесеріалу "Нульовий канал" (антологія фільмів жахів).  Хауер також зіграв англійського посла в російсько-китайському пригодницькому фільмі "Таємниця печатки дракона: Подорож в Китай", який вийде на екрани цього року.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!