Головна Новини Зірки персона Перша леді України з'явиться на трьох обкладинках відомого глянцю
commentss НОВИНИ Всі новини

Перша леді України з'явиться на трьох обкладинках відомого глянцю

Випуск журналу з першою леді надійде в продаж 18 листопада

11 листопада 2019, 14:10 comments2407
Поділіться публікацією:
Перша леді України з'явиться на трьох обкладинках відомого глянцю

Дружина президента України Олена Зеленська прикрасить три обкладинки грудневого випуску українського журналу Vogue. Про це повідомляється на сайті глянцю.

За досить нетривалий термін перша леді України встигла зарекомендувати себе як справжня ікона стилю. Її образи підкорюють елегантністю, вишуканістю і жіночністю. Олена Зеленська не втомлюється дивувати публіку бездоганним смаком при виборі своїх нарядів, тому вирішила розповісти в своєму інтерв'ю про моду як інструмент культурної дипломатії.

jt5URmKnjTrE6NDO3CPgVImH1.jpeg

Перша леді України прикрасить відразу три обкладинки глянцю. На першій вона постане в діловому стилі, який підкреслює її новий статус та обов'язки. Друга фотографія показує її найголовнішу роль у житті — мами і дружини, тому вона виглядає дуже зворушливо і безтурботно. На третій digital-обкладинці читачі побачать Олену Зеленську як просто красиву і милу жінку.

hi_S0YhEB15d_qwz1si61hUIa.jpeg

Для роботи над масштабним проектом в головній ролі з першою леді запросили голландського фотографа Пола Беллаарта, який зумів максимально правдиво передати, якою насправді є дружина президента.

sUE42jS8pRMZCQv94icvwXOpW.jpeg

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що Олена Зеленська разом з чоловіком відвідала важливий захід в Японії — церемонію інтронізації нового імператора Нарухіто. На таку подію перша леді Україна підібрала ніжну сукню лимонного кольору, а свій образ доповнила елегантною зачіскою і рукавичками.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!