Шанувальник Мадонни подав на співачку до суду

Фанат Мадонни вважає, що знаменитість нешанобливо ставиться до своїх фанатів і глядачів

На відому у всьому світі співачку Мадонну подав до суду її шанувальник Нейт Холландер. Він вважає, що знаменитість нешанобливо ставиться до своїх фанатів і глядачів. Про це повідомляє видання Harpersbazaar.

Проблемна ситуація виникла після недавнього концерту в Майамі. Згідно з початковим розкладом, він повинен був початися о 20.30. Однак через свій щільний графік, співачка запізнилася на 2 години.

Позивач зазначив, що купив цілих три квитка - вони обійшлися йому більш ніж в 1000 доларів. Але якщо б знав про запізнення Мадонни, можливо, на концерт не пішов би.

Шанувальник співачки вважає, що так би зробили багато людей, адже на наступний день всім йти на роботу, деяким - на заняття в університет і школу. Мовляв, якщо б люди заздалегідь знали, що концерт триватиме до 01.00, не витрачали гроші на купівлю квитків зовсім. Сама Мадонна цю ситуацію не коментує.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло, що з того моменту, як офіційно вийшов альбом співачки, вона змінила імідж і почала носити пов'язку, що закриває одне око. Пов'язка ця не проста, вона прикрашена дорогоцінним камінням.