Головна Новини Зірки персона Під час зйомок новорічного шоу у Сердючки схватило серце
commentss НОВИНИ Всі новини

Під час зйомок новорічного шоу у Сердючки схватило серце

Представники Данилка повідомили, що у артиста сталася блокада серця

12 листопада 2019, 15:01 comments2412
Поділіться публікацією:
Під час зйомок новорічного шоу у Сердючки схватило серце

Під час зйомок новорічного шоу "Привіт, 20-ті!", яке телеканал "Україна" покаже 31 грудня, за годину до виходу на сцену стало погано Андрію Данилку. Не озброєним оком було видно, що артистові було погано, коли він вийшов на сцену в образі Вєрки Сердючки, Данилко був дуже блідим і ледве говорив. Про це повідомляє видання Clutch, журналісти якого побували на зйомках шоу.

46-річний артист, який все рідше з'являється на публіці в образі всесвітньо відомої Сердючки, кілька разів змінював костюми – після кожного номери вони були мокрими, запис його виступу тривав досить довго.

Після того, як запис його частини закінчилася, він закрився у своїй гримерці – близько 2-х годин артист не виходив з неї. Пізніше представники Данилка повідомили, що у нього була блокада серця – це патологічний процес, внаслідок якого різко скорочується серцевий ритм.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло, що відомий артист, композитор і продюсер Андрій Данилко розповів, коли Вєрка Сердючка вийде з "відпустки" і повернеться на сцену.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!