Селена Гомес розповіла, як над нею знущалися через зайву вагу

Два роки тому співачка почала активно набирати вагу

27-річна американська актриса та співачка Селена Гомес зізналася, що два роки тому стала жертвою бодішеймінгу, тому на час відмовилася від соціальних мереж і зосередилася на своєму здоров'ї. Про це повідомляє Hello.

Останні кілька років видалися непростими для зірки. У 2017 році вона захворіла вовчаком – складним аутоімунним захворюванням. Недуг настільки серйозно вплинув на здоров'я співачки, що їй потрібна була пересадка нирки. Операція відбулася швидко і успішно, тому що донором стала близька подруга зірки.

Але через деякий час Селена знову потрапила в лікарню, тільки причиною цьому став нервовий зрив. Через всі негаразди, які звалилися співачка почала активно набирати вагу і призупинила свою творчу діяльність. У той період зірка спілкувалася тільки з родичами і близькими друзями.

Селена розповіла, що через проблеми зі здоров'ям не відразу помітила зміни у своїй фігурі. Після того, як над нею почали знущатися і жартувати в мережі, співачка сильно засмутилася і закрилася від громадськості.

На даний момент зірка приймає певні препарати і каже, що її вага нестабільна і може змінюватися в залежності від її способу життя і ментального здоров'я.

Незважаючи на тривалу паузу в кар'єрі, Селена Гомес набралася сил, позбулася від тривоги, душевних ран і готова повернутися на сцену. У жовтні 2019 року вона порадувала шанувальників одразу двома композиціями. В одній з них вона розповідає про нещасливе кохання і прощається з певним періодом у своєму житті, а у другій - показує світові нову себе.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що співачка Селена Гомес з'явилася на прем'єра мультфільму "Холодне серце 2" з молодшою сестрою в однакових вбраннях.