Головна Новини Зірки персона Селена Гомес розповіла, як над нею знущалися через зайву вагу
commentss НОВИНИ Всі новини

Селена Гомес розповіла, як над нею знущалися через зайву вагу

Два роки тому співачка почала активно набирати вагу

12 листопада 2019, 17:00 comments2037
Поділіться публікацією:
Селена Гомес розповіла, як над нею знущалися через зайву вагу

27-річна американська актриса та співачка Селена Гомес зізналася, що два роки тому стала жертвою бодішеймінгу, тому на час відмовилася від соціальних мереж і зосередилася на своєму здоров'ї. Про це повідомляє Hello.

Останні кілька років видалися непростими для зірки. У 2017 році вона захворіла вовчаком – складним аутоімунним захворюванням. Недуг настільки серйозно вплинув на здоров'я співачки, що їй потрібна була пересадка нирки. Операція відбулася швидко і успішно, тому що донором стала близька подруга зірки.

Але через деякий час Селена знову потрапила в лікарню, тільки причиною цьому став нервовий зрив. Через всі негаразди, які звалилися співачка почала активно набирати вагу і призупинила свою творчу діяльність. У той період зірка спілкувалася тільки з родичами і близькими друзями.

Селена розповіла, що через проблеми зі здоров'ям не відразу помітила зміни у своїй фігурі. Після того, як над нею почали знущатися і жартувати в мережі, співачка сильно засмутилася і закрилася від громадськості.

На даний момент зірка приймає певні препарати і каже, що її вага нестабільна і може змінюватися в залежності від її способу життя і ментального здоров'я.

Незважаючи на тривалу паузу в кар'єрі, Селена Гомес набралася сил, позбулася від тривоги, душевних ран і готова повернутися на сцену. У жовтні 2019 року вона порадувала шанувальників одразу двома композиціями. В одній з них вона розповідає про нещасливе кохання і прощається з певним періодом у своєму житті, а у другій — показує світові нову себе.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що співачка Селена Гомес з'явилася на прем'єра мультфільму "Холодне серце 2" з молодшою сестрою в однакових вбраннях.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Новини партнерів


Новини

Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!