Головна Новини Зірки персона Сальма Хайєк завела незвичайного улюбленця і записала з ним відео
commentss НОВИНИ Всі новини

Сальма Хайєк завела незвичайного улюбленця і записала з ним відео

Актриса дуже ніжно ставиться до свого улюбленця

13 листопада 2019, 17:00 comments3129
Поділіться публікацією:
Сальма Хайєк завела незвичайного улюбленця і записала з ним відео

53-річна голлівудська актриса Сальма Хайєк вирішила не відставати від інших зірок шоу-бізнесу, у яких вдома є незвичайні тварини, тому завела собі хижу птицю. Відео з новим вихованцем зірка опублікувала на своїй сторінці в Instagram.

Майже за добу пост знаменитості подивилися понад 570 тисяч осіб, шанувальникам актриси дуже сподобалась невелика сіра сова, яка сиділа у Сальми на голові. Актриса у відео пожартувала, що це тепер це її новий особистий перукар та майстер манікюру.

Пташка спочатку топталася по волоссю знаменитості, потім перейшла на руку і стала їй легенько покусувати пальці. На записі видно, що актриса дуже дбайливо ставиться до свого нового домашнього улюбленця.

До речі, багато голлівудських зірок заводять собі незвичайних домашніх "друзів". Наприклад, Леонардо Ді Капріо за 400 доларів купив собі черепаху, яка важить 17 кілограм і це ще для неї не норма. А ось у Ніколаса Кейджа жив восьминіг і дві королівські кобри.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що британка завела вдома міні-піга, але не очікувала, що тварина виросте і займе півкімнати.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!