Головна Новини Зірки персона Дуейна «Скелю» Джонсона «поховали» в соціальних мережах
commentss НОВИНИ Всі новини

Дуейна «Скелю» Джонсона «поховали» в соціальних мережах

Актора «поховали» нібито через невдалий трюк

15 листопада 2019, 11:20 comments2169
Поділіться публікацією:
Дуейна «Скелю» Джонсона «поховали» в соціальних мережах

Відомий американський актор Дуейн "Скеля" Джонсон нещодавно дізнався з соціальних мереж про те, що помер у 47-річному віці під час виконання небезпечного трюку. Про це повідомляє видання Mirror.

Новину про несподівану смерть знаменитості нібито опублікував телеканал BBC News під заголовком: "Дуейн "Скеля" Джонсон помер після невдалої спроби виконати трюк". Читачі, переходячи по посиланню, потрапляли на фальшивий сайт, адже офіційний канал не надавав таку інформацію. Але фанати знаменитості не відразу зрозуміли обман і повірили джерелу, почавши активно обговорювати його смерть в мережі.

Сам актор поки ніяк не прокоментував фейковую новину, лише виставив на своїй сторінці в Instagram фотографію, де він в образі суперзлодія з нового фільму "Чорний Адам", який вийде на екрани в 2021 році.

Швидше за все, "Скеля" втомився від подібних чуток, адже його вже не перший раз "ховають" і оплакують фанати в соціальних мережах. В 2011 і 2014 роках актор вже ставав жертвою фейків і активно спростовував подібні заяви.

ZZEW00g35vQUeXsH0fdB8EcRu.png

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що в цьому році Дуейна "Скелю" Джонсона визнали найбільш високооплачуваним актором Голлівуду, він встиг знятися в трьох фільмах, серіалі та попрацювати виконавчим продюсером.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!