Головна Новини Зірки персона Вдівець Жанни Фріске розповів, як познайомився зі своєю новою коханою
commentss НОВИНИ Всі новини

Вдівець Жанни Фріске розповів, як познайомився зі своєю новою коханою

Дмитро Шепелєв вперше показав фото з новою коханою

16 листопада 2019, 16:45 comments2308
Поділіться публікацією:
Вдівець Жанни Фріске розповів, як познайомився зі своєю новою коханою

Шоумен Дмитро Шепелєв офіційно познайомив своїх шанувальників зі своєю майбутньою дружиною. Так, чоловік покійної Жанни Фріске опублікував на своїй сторінці в Instagram фото зі своєю новою дівчиною — 36-річною дизайнером Катериною Тулуповою. На чорно-білій фотографії: телеведучий із закритими очима цілує наречену в щоку, а дівчина посміхається і дивиться в об'єктив.

У підписі до світлини, Шепелєв підтвердив новини про майбутнє весілля, а також розповів історію знайомства з коханою. Дмитро поділився, що їх познайомили діти: син Дмитра і дочка Катерини — однолітки. 7-річні Платон і Лада ходили в один дитячий сад, і донині малюки залишаються кращими друзями.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що телеведучий Дмитро Шепелєв і дизайнер Катерина Тулупова вирішили узаконити відносини. Відомо, що закохані вже близько року живуть під одним дахом, разом з сином Дмитра від Жанни Фріске Платоном і донькою Катерини 6-річною Ладою. На своєму YouTube-каналі шоумен поділився, що кохана допомагає йому у вихованні сина. Так, Тулупова відводить хлопчика на заняття, ставиться до нього з трепетом і турботою.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!