Знаменита британська актриса загинула під колесами автобуса

Жінка потрапила під колеса рейсового автобуса

Зірка серіалу "Суто англійські вбивства" Джейн Хейворд померла в 69-річному віці від численних травм, отриманих в результаті ДТП. Про це повідомляє видання Mirror.

Аварія сталася в місті Рікмансуорт (Великобританія), коли знаменитість переходила дорогу в недозволеному місці і не подивилася по сторонах. На великій швидкості її збив двоповерховий автобус, актриса буквально потрапила під колеса транспорту і отримала численні травми.

Очевидці ДТП і медики, які прибули на місце події, намагалися врятувати життя 69-річної жінки, але через 40 хвилин визнали її загиблою. На жаль, травми були несумісні з життям.

Нагадаємо, що Джейн Хейворд зіграла в багатьох фільмах, серіалах і театральних постановках. Глядачі могли її побачити в серіалі "Суто англійські вбивства", а також у фільмі "Мій місяць з Місіс Поттер".

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що влітку поточного року у Великобританії відбулося перше ДТП за участю електроскутера, яке призвело до летального результату. В аварії загинула відома 35-річна телеведуча і блогерка Емілі Хартрідж..