Головна Новини Зірки персона Знаменита британська актриса загинула під колесами автобуса
commentss НОВИНИ Всі новини

Знаменита британська актриса загинула під колесами автобуса

Жінка потрапила під колеса рейсового автобуса

18 листопада 2019, 15:15 comments1920
Поділіться публікацією:
Знаменита британська актриса загинула під колесами автобуса

Зірка серіалу "Суто англійські вбивства" Джейн Хейворд померла в 69-річному віці від численних травм, отриманих в результаті ДТП. Про це повідомляє видання Mirror.

Аварія сталася в місті Рікмансуорт (Великобританія), коли знаменитість переходила дорогу в недозволеному місці і не подивилася по сторонах. На великій швидкості її збив двоповерховий автобус, актриса буквально потрапила під колеса транспорту і отримала численні травми.

Очевидці ДТП і медики, які прибули на місце події, намагалися врятувати життя 69-річної жінки, але через 40 хвилин визнали її загиблою. На жаль, травми були несумісні з життям.

Нагадаємо, що Джейн Хейворд зіграла в багатьох фільмах, серіалах і театральних постановках. Глядачі могли її побачити в серіалі "Суто англійські вбивства", а також у фільмі "Мій місяць з Місіс Поттер".

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що влітку поточного року у Великобританії відбулося перше ДТП за участю електроскутера, яке призвело до летального результату. В аварії загинула відома 35-річна телеведуча і блогерка Емілі Хартрідж..



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Новини партнерів


Новини

Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!