Головна Новини Зірки персона Настя Каменських розповіла про майбутнє поповнення в сім'ї
commentss НОВИНИ Всі новини

Настя Каменських розповіла про майбутнє поповнення в сім'ї

Співачка Каменських відповіла на питання про поповнення в родині

18 листопада 2019, 18:00 comments4333
Поділіться публікацією:
Настя Каменських розповіла про майбутнє поповнення в сім'ї

Особисте життя 32-річної української співачки Насті Каменських і її чоловіка Потапа зараз знаходиться під пильним поглядом, як прихильників, так і преси. І нещодавно співачка зізналася громадськості, коли в їхній родині буде поповнення.

У травні поточного року артистка зіграла розкішне весілля з музичним продюсером і лідером групи "Mozgi" Олексієм Потапенко, а зараз подружжя насолоджується спільним життям, разом подорожує і радує шанувальників яскравими фотографіями. Але головним питанням, яке цікавить фанатів залишається вагітність Насті, і коли в їхній родині відбудеться така подія.

Настя Каменських неодноразово у своїх інтерв'ю зізналася, що давно мріє стати мамою, а під час свого недавнього ефіру в соціальній мережі Instagram відповіла на питання про свою вагітність філософськи, уточнивши, що все залежить від Всесвіту. Співачка зізналася, що не контролює цей процес, всьому свій час.

Відомо, що зараз у подружжя дуже щільний графік, багато проектів і концертів, тому вони не так багато часу можуть приділити один одному.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що співачка Настя Каменських вперше розповіла, в яких стосунках перебуває її мама з Потапом.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!